ورقه بادمجان گیلکی

به گزارش وبلاگ چمستان، ورقه، نوعی کوکوی بادمجان گیلکی است که با نان یا کته خورده می شود. برخلاف ظاهر ساده اش طعم فوق العاده ای دارد و تهیه آن در زمان و هزینه صرفه جویی می کند.

ورقه بادمجان گیلکی

مواد لازم برای تهیه ورقه بادمجان:

بادمجان: 2 عدد

گوجه فرنگی: 5 عدد

تخم مرغ: 2 عدد

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

روغن: برای سرخ کردن

طرز تهیه ورقه بادمجان:

دقت کنید که بادمجان برای تهیه این غذا باید گوشتی باشد.

ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و حلقه ای برش بزنید و نمک زده، بمدت 2 ساعت استراحت دهید تا تلخی اش گرفته شود. بعد بادمجان ها را شسته و خشک کنید. در تابه کمی روغن ریخته و وقتی داغ شد بادمجان ها را در آن سرخ کنید.

گوجه فرنگی ها را هم حلقه ای برش زده و در ماهیتابه بچینید، نمک و فلفل بزنید و بادمجانهای سرخ شده را روی گوجه فرنگی ها چیده و در ماهیتابه را بگذارید تا گوجه فرنگی ها هم پخته و سرخ شوند.

در آخر تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با چنگال بزنید و روی بادمجان و نمک و فلفل بریزید و در ماهیتابه را گذاشته تا پف کند.

حالا ورقه بادمجان آماده است در ظرف مناسب کشیده و با پلوی کته، زیتون، ماهی دودی، ترشی و ترب میل کنید.

منبع: گردشبان

به "ورقه بادمجان گیلکی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ورقه بادمجان گیلکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید