فوت و فن های تهیه شیره توت؛ خوشمزه و پر خاصیت

به گزارش وبلاگ چمستان، توت سفید خواص بسیار زیادی دارد که با درست کردن شیره آن می توانیم مدت زمان طولانی تری از این خواص بهره مند شویم.

فوت و فن های تهیه شیره توت؛ خوشمزه و پر خاصیت

1- برای تهیه شیره توت سفید، توت های شیرین و آبدار را انتخاب کنید.

2- پس از تمیز کردن توت ها، آن ها را داخل ظرفی بریزید و روی شعله قرار دهید.

3- بهتر است از قابلمه ای بهره ببرید که عظیم و جادار باشد تا کار پختن و له کردن توت ها راحت تر انجام گردد.

4- قدری آب روی توت ها بریزید تا موقع حرارت دیدن به ته قابلمه نچسبد و نسوزد.

5- میوه توت خیلی سریع له می گردد و آب می اندازد، اما شما با استفاده از یک کفگیر می توانید این فرایند را تسریع کنید.

6- وقتی توت های له شده خوب پخته و له شدند، آن ها را از داخل یک توری رد کنید تا دانه ها و گوشت میوه از عصاره خالص آن جدا گردد.

7- برای دریافت عصاره در این مرحله از دست بهره ببرید و توری را حسابی با دست فشار دهید.

8- عصاره جدا شده را دوباره داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا حسابی بجوشد و به غلظت مناسب برسد.

9- وقتی شیره به غلظت مناسب رسید شعله را خاموش کنید و قابلمه را کنار بگذارید تا خنک گردد.

10- شیره خنک شده را داخل بطری شیشه ای خشک و تمیز بریزید و آن را داخل یخچال نگهداری کنید.

خواص توت

توت سرشار از آهن، ویتامین سی، ویتامین کا، کلسیم و فسفر است و به هضم غذا، تنظیم فشارخون و تقویت بینایی یاری می نماید.

منبع: گردشبان

به "فوت و فن های تهیه شیره توت؛ خوشمزه و پر خاصیت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن های تهیه شیره توت؛ خوشمزه و پر خاصیت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید